Seriale adaugate:

Person of Interest Sezonul 2

Person of Interest Sezonul 2 subtitrat online hd


Sezonul doi explorează urmărirea mașinii printr-o varietate de entități, fiecare cu propriile sale obiective. FBI-ul continua unitatea sa de a captura "Omul în costum", în timp ce Reese, cu asistenta lui Carter, încearcă să evite detectarea. HR, decimarea după un sezon final, se rupe cu Elias și începe să se reconstruiască cu ajutorul familiei Yogorov. Un nou grup, Decima Industries, apare sub îndrumarea fostului agent MI-6, Greer. Plotlines includ:
    căutarea lui Reese pentru Finch, care a fost răpită de rădăcină în primul sezon final. Așa cum face el, trecutul lui Root unravels lent într-o serie de flashback-uri.
    Carter si Fusco, acum amândoi conștienți de activitățile lui Finch și Reese, devin tot mai importante pentru misiunile lor.
    obsesia Nicholas Donnelly cu găsirea "Omul în costum," Arestarea lui Reese si incercarile lui Carter sa-l elibereze.
    Examinarea parteneriatului Finch cu Nathan Ingram, relația sa cu Grace Hendricks, și bombardarea, care a ucis Ingram printr-o serie de flashback-uri.
    Prăbușirea și reconstruirea HR sub Alonzo Quinn si Patrick Simmons.
    Introducerea Decima Industries, inclusiv recrutarea Kara Stanton de Greer. Stanton foloseste Reese si Mark ca Zapada pentru a planta un virus proiectat pentru a prelua Mașina.
    Explorarea modului Machine servește Programul (aka Northern Light), Consilierul Special, Hersh și activitățile lor, inclusiv introducerea de Sameen Shaw, un agent domeniu în cadrul Programului



Episodul 1
Episodul 2
Episodul 3
Episodul 4
Episodul 5
Episodul 6
Episodul 7
Episodul 8
Episodul 9
Episodul 10
Episodul 11
Episodul 12
Episodul 13
Episodul 14
Episodul 15
Episodul 16
Episodul 17
Episodul 18
Episodul 19
Episodul 20
Episodul 21
Episodul 22
Share this article :
 
Copyright © 2016. Seriale Online HD subtirate, seriale subtitrate calitate HD - All Rights Reserved