Seriale adaugate:

Person of interest Sezonul 1

Person of interest Sezonul 1 subtitrat HD online

Persoana de interes urmareste povestea lui Reese și Finch - ex-CIA și, respectiv, miliardarul programator - în timp ce încearcă să prevină crime violente, înainte ca acestea să se întâmple. Ei sunt asistați în acest efort, printr-un sistem de masă de supraveghere dezvoltat de Finch cunoscut sub numele aparatului. Mașina va distribui periodic un număr de securitate socială asociată cu o persoană de interes, dar este de până la Reese și Finch pentru a determina daca POI-ul este făptuitorului sau victima unei infracțiuni violente în curs de desfășurare.

Timp de trei sezoane, persoană de interes a țesut o poveste profundă și complexă de eroism, răzbunare, răscumpărare și sacrificii - totul este setat pe fondul conspirației guvernamentale. Cu nici un fel de a cunoaște natura PDI pe prima vedere, episoade sunt planuri adesea imprevizibile și puțini merg vreodată în consecință.

Primul sezon de persoană de interes majore, inclusiv scoate în evidență caracteristici prietenia dintre Reese și înmugurire Finch, înrolarea locale oamenii legii, creșterea de imperii criminale și Trecuturile întunecate ale eroilor noștri.



Episodul 1
Episodul 2
Episodul 3
Episodul 4
Episodul 5
Episodul 6
Episodul 7
Episodul 8
Episodul 9
Episodul 10
Episodul 11
Episodul 12
Episodul 13
Episodul 14
Episodul 15
Episodul 16
Episodul 17
Episodul 18
Episodul 19
Episodul 20
Episodul 21
Episodul 22
Episodul 23
Share this article :
 
Copyright © 2016. Seriale Online HD subtirate, seriale subtitrate calitate HD - All Rights Reserved