Seriale adaugate:

Vampire Diaries Sezonul 1


Vampire Diaries Sezonul 1 online subtitrat (Jurnalele Vampirilor)

La patru luni de la tragicul accident de masina care a ucis părinții lor , în vârstă de 17 ani , Elena Gilbert și fratele ei în vârstă de 15 ani , Jeremy , sunt încă de adaptare la noua realitate a acestora . Elena a fost întotdeauna student stele ; frumos , popular și implicat în școală și prieteni, dar acum ea se găsește luptă să-și ascundă durerea ei din lume . Elena si Jeremy sunt acum trăiesc cu mătușa lor rece - dar - copleșit Jenna , care face tot posibilul să fie un părinte surogat .
Elena reușește să găsească un confort cu cercul ei familiar socială - cea mai bună prietenă Bonnie , Caroline frenemy , și fostul iubit Matt , dar Jeremy este pe o cale mai periculoasă , agățat cu stoners și folosirea de droguri pentru a ascunde durerea lui . Jeremy este , de asemenea, încearcă să dau seama de ce sora lui Matt , Vicki , îl respingând și agățat cu rivalul lui Jeremy , Tyler dintr-o dată .


Episodul 1 Episodul 2 Episodul 3 Episodul 4 Episodul 5 Episodul 6 Episodul 7 Episodul 8 Episodul 9 Episodul 10 Episodul 11 Episodul 12 Episodul 13 Episodul 14 Episodul 15 Episodul 16 Episodul 17 Episodul 18 Episodul 19 Episodul 20 Episodul 21 Episodul 22
Share this article :
 
Copyright © 2016. Seriale Online HD subtirate, seriale subtitrate calitate HD - All Rights Reserved